delatnst
Privredno društvo Neostar ad Novi Sad pravni je sledbenik trgovinskog preduzeća Zvezda iz Novog Sada, koje je osnovano 1946. godine. U svom gotovo sedamdesetogodišnjem poslovanju preduzeće je poslovalo dobro, raslo je i integrisalo se. Ovo preduzeće bavilo se trgovinom na veliko i malo prehrambenim proizvodima, tekstilom i galanterijom, pozamanterijom, građevinskim materijalom i mešovitom robom, unutrašnjom i spoljnom trgovinom i ugostiteljstvom. Preduzeće je privatizovano 2005. godine. Osnovna delatnost privrednog društva Neostar ad Novi Sad je izdavanje u zakup sopstvenog poslovnog prostora, na više lokacija u Novom Sadu, kao i u okolnim mestima i gradovima u Vojvodini. Sedište preduzeća je u centru Novog Sada na Trgu mladenaca br. 5, u sopstvenoj poslovnoj zgradi sa preko 2.500 m2, od čega se deo iznajmljuje za kancelarijski prostor kao i za druge privredne aktivnosti. Prednost našeg kancelarijskog prostora ogleda se u tome što je u pitanju poslovni objekat u samom centru grada, u neposrednoj blizini državnih institucija: Suda, Opštine, Poreske uprave, Katastra, Pošte, APR- a, zatim advokatskih kancelarija, notara, izvršitelja, banaka itd., što olakšava i ubrzava poslovanje. Sve što je našim zakupcima neophodno za poslovanje nalazi se u krugu od 5 – 10 minuta lagane šetnje, što predstavlja veliku uštedu vremena i troškova prevoza.
parking
Takođe, veliku pogodnost predstavlja i naš parking prostor, kapaciteta 35 parking mesta, koji je zajedno sa čitavim objektom pod nadzorom portirske službe 24 sata 7 dana u nedelji, uz obezbeđen video nadzor nad celim objektom.
rukovanje
Naši dugogodišnji zakupci su škola kompjutera, računarska gimnazija i farmaceutski fakultet, advokati, geometri, arhitekte i drugi. Dakle, u pitanju su mirne delatnosti koje ne ometaju rad jedne drugih. Kancelarije su dostupne za rad i tokom vikenda uz korišćenje parking prostora.
kancelar prostor
Posebno je atraktivan luksuzno opremljen kancelarijski prostor od oko 200 m2, sa prelepim pogledom na Trg mladenaca i sopstvenim ulazom. Centralni deo prostora zauzima očaravajuć lobi sa motivima i znamenitostima Novog Sada. Pogodan je za osiguravajuće kuće, banke, predstavništva stranih i domaćih firmi, advokate, notare, izvršitelje, agencije ili jednostavno za firme kojima je potreban već stilski i luksuzno uređen i opremljen prostor. Pogodan je i kao izložbeni prostor, za tribine ili književne večeri.
suteren
Takođe, u suterenu poslovne zgrade raspolažemo sa oko 300 m2 prostora sa sopsvenim ulazom. Pogodan je za razne vrste delatnosti, sportske aktivnosti, uz manje ili veće investiranje za potrebe konkretne delatnosti.
Osim kancelarijskog prostora u centru grada, posedujemo lokale na drugim atraktivnim lokacijama u Novom Sadu i šire, kao što su: objekat na Ribarskom ostrvu od oko 250 m2, objekat na Adicama od oko 270 m2 i dvorištem od 230m2, lokal u Pasterovoj ulici, na Beogradskom keju, u Pariske komune u Novom Sadu, lokal u Sremskoj Kamenici, Bukovcu, Veterniku, Futogu, zatim u Sremskim Karlovcima, Rumi, Temerinu, Kamendinu, Vrbasu, Ravnom selu. Objekti su pogodni za razne vrste delatnosti i svaki zakupac može da ih prilagodi svojim potrebama, uz manje ili veće dodatno investiranje i uređenje.
quality
Firme u našim kancelarijama i lokalima su naši dugogodišnji zakupci, što potvrđuje dobru saradnju i kvalitet naših usluga, na obostrano zadovoljstvo. Poslovanje Neostar ad Novi Sad karakteriše privredni rast iz godine u godinu, zahvaljujući investicionim ulaganjima u objekte, kao i zaposlenima u Društvu koji svojim dugogodišnjim radom i iskustvom utiču na podizanje kvaliteta usluga na najviši nivo.
Dobro došli u Neostar ad Novi Sad! Radujemo se budućoj uspešnoj poslovnoj saradnji, uz pokušaj da izađemo u susret svim zahtevima i potrebama Vašeg posla, kako bi ste nesmetano i bezbrižno obavljali Vašu delatnost u Našem poslovnom prostoru!
Sa nama ste uvek u centru!